bornova bayraklı anaokulu

İnstagram hesabımızdan

bizleri daha yakından tanıyabilirsiniz

buterfly bee
  • paper-plane

    Öğreniyoruz & Eğleniyoruz

    Bornova Gözbebeğim Anaokulumuzda çocuklarınızın hem doya doya eğlenmesine hem de birçok eğitici ve öğretici aktivite ile bilişsel gelişimine ayrıca ince-motor, kaba-motor beceri gelişmine katkı sağlıyoruz.
    Bornova Anaokulu

  • baby-food

    Sağlıklı & Dengeli Beslenme

    Öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmesini önemsiyoruz. Yemeklerimiz tamamen hijyenik ve kontrollü ortamda besin değerlerine azami derecede dikkat edilerek hazırlanmakta, yemek listelerimiz, siz değerli velilerimize aylık olarak sunulmaktadır.
    Bornova Anaokulu

  • mortarboard

    Alanında Tecrübeli Eğitimciler

    Gözbebeğim Anaokulu alanındaki gelişmeleri sürekli takip eden tecrübeli ve dinamik bir eğitim kadrosuna sahiptir. Çocuğunuzun tüm yönlerden gelişiminin desteklenmesi adına, sahip olduğumuz deneyim ve bilgimiz ile her zaman yanınızdayız.
    Bornova Anaokulu

Aramıza Katılın

Manavkuyu anaokulu tercihinizi bölgenin en gözde anaokulu olan Gözbebeğim Anaokulundan yana yapın. En değerli varlıklarınızın geleceğe atacağı ilk adımlarını bilgi ve tecrübe ile hazırlanmış eğitim programımız ile destekliyoruz. Sizlerde bu eşsiz ortamda bulunmak istiyorsanız dilediğiniz zaman bizlerle iletişime geçebilirsiniz

İletişim

Bornova Anaokulu, Bayraklı Anaokulu

izmir anaokulu

Bizim Hikayemiz

16 yılı aşkın süredir İzmir Manavkuyu bölgesinde hizmet vermekte olan seçkin Gözbebeğim Anaokulu, yılların verdiği tecrübe ile çağın gerektirdiği yenilikleri bir arada toplayarak, gözbebekleriniz olan çocuklarınızın ihtiyaç duyduğu ve gelişmelerine son derece katkı sağlayacak yöntemler ile eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Bornova Anakulları arasından tercihinizi Gözbebeğim Anaokulundan yana kullanın.

shield
Beyaz Bayraklı
Okul
Bornova Anaokulları
football
Aktiviteler
Bayraklı Anaokulları
art
Eğitim
Manavkuyu Anaokulları

Nasıl Başvurabilirim?

Okulumuza 36-69 aylık çocuklar kayıt olabilmektedir. Kayıt görüşmelerimizi zaman kısıtlaması olmadan sunmaktayız. Kayıt esnasında anne-baba ve çocuk ile görüşme yapılarak bilgilendirme sağlanmaktadır. Sınıf mevcutlarımız ise küçük yaş sınıflarında 10-15; büyük yaş sınıflarında 20’yi geçmemektedir.
bornova anaokulları, bayraklı anaokulları, bornova kreş, bayraklı kreş

Nasıl Bir Eğitim Vermekteyiz

Gözbebeğim Anaokulumuz sürekli kendini yenileyen, modern bir eğitim anlayışı ile çocuklarınızın gelişimine en yüksek katkıyı sağlamayı hedeflemektedir. Bizleri her an ziyaret ederek çocuklarınızın nasıl bir eğitim ortamında yetişeceğini gözlerinizle görebilirsiniz.
bornova anaokulları, bayraklı anaokulları bornova kreş, bayraklı kreş

bee
  • abc-block

    Sosyal
    Aktiviteler

  • exam

    Eğitici
    Programlar

  • bell

    Psikolog
    Aile Seminerleri

  • university

    Mutlu
    Ortam

  • dancer

    Jimnastik

  • music-player

    Müzik
    Programları

  • books

    Yabancı
    Dil

  • basketball

    Spor
    Aktiviteleri